9 Δεκ 2015

Το πανηγύρι των Χριστουγέννων!

Πριν λίγες μέρες φωτογράφισα έναν υπέροχο πορτοκαλί ουρανό, που με ένα φιλτρακι του Instagram ήρθε και απογείωσε την εικόνα του εργοταξίου -τότε- στην πλ. Αριστοτελους.


Σήμερα, στάθηκα πάλι στην Αριστοτέλους και είχα όλο το χρόνο και τη διάθεση να θαυμάσω το Χριστουγενιάτικο διάκοσμο, που πλέον είναι έτοιμος. Ήθελα να βγάλω και φωτογραφίες, τρομάρα μου! Ναι, γιατί τρομάρα πήρα! 
Τρελό καρναβάλι,  καλωσόρισες πάλι! Με άλλα λόγια: Ένα φεστιβάλ κακογουστιάς και κιτσαριού τώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης σας! 
Ένα καρουζέλ, ενα τραμπολίνο, μια πίστα, καμία 10αρια καντίνες (άδεια άραγε πήραν;), ποπκόρν, μπαλoνάδες και λοιποί πλανόδιοι, μια φάτνη που αναβοσβήνει και δυο γιγαντοαφίσες με χριστουγεννιάτικο θέμα από τη Λαπωνία. Κι ένα δέντρο. Ένα δέντρο με κόκκινες μπάλες. Ένα δέντρο χωρίς λαμπάκια, σκοτεινό. Δεν περιγράφω άλλο. Πίστευα πως μετά το αποτυχημένο πλωτό δέντρο πριν λίγα χρόνια, δεν θα μπορούσε να υπάρξει χειρότερος στολισμός. Κι όμως! 
Οποίος έδωσε την έγκριση γι αυτό το πανηγυράκι εκτέλεσε το πνεύμα των Χριστουγέννων. Στα τρία μέτρα. Με αντιαρματικό ρουκετοβόλο.






Δεν υπάρχουν σχόλια: