1 Οκτ 2008

Καλό μήνα!

Αποχαιρετώ με ανακούφιση τον πιο δύσκολο Σεπτέμβριο της ζωής μου! Κυριολεκτικά! Σε όλα τα επίπεδα! Ο φετινός Σεπτέμβριος ξεκίνησε στις 18-Αυγ (!), σαν μια αναγκαστική προσγείωση από τις διακοπές. Και η αλήθεια είναι ότι συνεχίζεται για λίγες μέρες ακόμη, αν και το δύσκολο πέρασε… ο νοών νοείτω!

Καλωσορίζω με χαρά έναν Οκτώβριο «όλο τρέλα», που φαίνεται να μπαίνει με καλούς οιωνούς, δροσερή λιακάδα (oh god ας κρατήσει!), δρόμο και σχέδια… για να δούμε!

Κλείνω με τη μηνιαία πρόβλεψη του Τοξότη (ευχαριστώ stardome – ευχαριστώ κ. Πανόπουλε – ώρες ώρες νομίζω ότι γράφεις για μένα! Πηγή: http://www.stardome.gr/)

"...Και μετά από ένα εξαντλητικό Σεπτέμβριο ένας διχασμένος Οκτώβριος που κρατάει στο ένα χέρι το καρότο και στο άλλο το μαστίγιο. Με τον Άρη στον 12ο οίκο σου τώρα σου χρειάζονται μερικά μαθήματα Ζεν ακόμα κι αν θεωρείς όλη την new age πρακτική σαν σαχλαμάρες χωρίς κανένα νόημα. Λοιπόν επανάλαβε: Δεν είναι ζήτημα δύναμης, είναι ζήτημα χάρης. Δεν είναι ζήτημα οργής, είναι ζήτημα ηρεμίας. Δε χρειάζεται να γνωρίσεις τον εχθρό σου, γνώρισε τον εαυτό σου. Άσε τους άλλους να σε υποτιμούν, έτσι θα τους κερδίσεις. Είναι μια περίοδος κατά την οποία πολλές φορές θα σκεφθείς να τα παρατήσεις όλα και να εξαφανιστείς. Μην το κάνεις. Με πλανήτες όπως η Αφροδίτη (από τις 18/10) και ο Δίας στον 2ο οίκο σου έχεις τη συμπαράσταση που θέλεις, υπάρχουν άνθρωποι που κρέμονται από τα χείλη σου, η ζωή σε θέλει ζωντανό/η και δραστήριο/η και οι γύρω σου βλέπουν ένα άνθρωπο που ξέρει τι θέλει, ακόμα κι αν εσύ είσαι έτοιμος να ανατιναχθείς από θυμό…"

Δεν υπάρχουν σχόλια: